Informatieavond 03-04-2013

Groeien doe je samen: Hoe stimuleer je de ontwikkeling van je kind?

Psychologiepraktijk “Opvoeders van nu” organiseert een informatieavond over de hersenontwikkeling van baby tot volwassenheid.

Tijdens deze avond zal mw. Drs. Marom Ayoubi van Psychologiepraktijk Opvoeders van nu een verhelderende inleiding verzorgen over de ontwikkeling van de hersenen van jonge kinderen tot aan de leeftijd van jongvolwassenheid. Ze zal daarbij ingaan op de mogelijkheden die wij als opvoeders hebben om deze hersenontwikkeling te stimuleren en zo met relatief eenvoudige middelen veel meer met het kind te bereiken dan u zelf misschien voor mogelijk hebt gehouden. Wij zijn het land van de etiketten, een kind is ‘dit’ of heeft ‘dat’. Het kind wordt in een hokje gestopt, maar dat wordt te vaak als excuus gebruikt om het daarbij te laten. Dat hokje is meteen een soort van plafond, maar is dat ook echt zo? Wij geloven van niet. Door gerichte methoden en oefenvormen kan iedereen zich verbeteren. Kan niet, bestaat niet. Deze visie is mede gebaseerd op het werk van Prof. Feuerstein die als uitgangspunt heeft dat iedereen zichzelf kan veranderen en ontwikkelen en dat wij daar als omgeving een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Wilt u weten hoe? Laat u informeren en kom naar deze thema-avond.

Er zal ruim gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Deelname is gratis.

De bijeenkomst vind plaats op woensdag 03-04-2013 van 19.30-22.00. Locatie: Gemeenschapshuis de Walnoot, Reginahof 1, Boxtel. U kunt zich aanmelden via mail: info@opvoedersvannu.nl, telefonisch: 06-42373538 of het contactformulier.

Reacties zijn gesloten.